<< всички новини

17 ноември - Международен ден на студентите и учениците

В ПГСА – град Пазарджик, Ученическото самоуправление към училището подготви тържество, посветено на младите хора. На 17.11. се отбелязва Международният ден на студентите и учениците. Тържеството уважиха г-жа Илияна Кошлукова и г-жа Галина Бояджиева от ЦКО – град Пазарджик. Присъстващите се насладиха на изкуството на китариста Борис Гроздев – осмокласник от ЕГ „Б. Брехт”.
Инж. Петя Иванова – директор на ПГСА, поздрави представителите на Ученическото самоуправление и им благодари за упоритата работа и за организационните умения. Тя се включи в инициатива, съпътстваща днешния празник. Инж. Иванова записа на табло своята рецепта за успех - учене през целия живот. Много ученици и учители откликнаха на предизвикателството на младите хора. Сред посланията им върху табла са: труд, постоянство, дисциплина, воля, приятелска подкрепа, упоритост, късмет, любов, вяра, надежда…
Представителите на ЦКО също изразиха своята благодарност към учениците. Насърчиха ги да продължат да работят с ентусиазъм и жизнерадост. ЦКО – гр. Пазарджик, е отворен за всички, които биха искали да бъдат компетентно консултирани във връзка с кариерната ориентация. Учениците трябва да знаят, че винаги могат да разчитат на подкрепата на консултантите по пътя към успеха, към желаната цел. Двете дами – г-жа Кошлукова и г-жа Бояджиева, връчиха грамоти на много ученици за активната им дейност. Събитието премина при изключителен интерес. Всички присъстващи опитаха от лакомствата и си изтеглиха късметчета. Учениците бяха подкрепени от инж. Недялка Енева - координатор по организиране и координиране на процеса на осигуряване на общата и допълнителната подкрепа за личностно развитие в ПГСА – гр. Пазарджик.