<< всички новини

Благотворителна акция в ПГСА – град Пазарджик

Апетитни кейкове, ароматни кифлички и пъстри коледни изкушения зарадваха днес учениците и учителите от ПГСА – град Пазарджик. По време на голямото междучасие всеки от гимназията можеше да си купи лакомство, сътворено специално за благотворителната инициатива. Акцията е по идея на представителите на Ученическото самоуправление към ПГСА. Тя е от ученици за ученици. С много любов гимназистите участваха в приготвянето на изкушенията, подреждането на масите, продажбата.
Със събраните средства ще бъдат подпомогнати ученици от училището, които имат финансови затруднения. Център за кариерно ориентиране – град Пазарджик, съдейства за реализирането на инициативата на гимназистите. От двете благотворителни акции, които се осъществиха в училището, са събрани 337.75 лева.
В ПГСА работи от години специална комисия, която оказва подкрепа на деца, които са с нисък социален статус. С финансовата помощ на колектива на училището се закупуват карти за пътуване, ученически пособия и др.
Дядо Коледа и Снежанка днес изненадаха учениците с викторина и подаръци. Гимназистите отговаряха на въпроси, свързани с професиите, които изучават, за да спечелят подарък. Денят премина емоционално под знака на благотворителността.
Скоро ще бъдат обявени класовете, които ще грабнат награда от конкурса за най-добре украсена класна стая.
БЛАГОДАРИМ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА!
ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ! БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ! ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ! И НЕКА ПРЕЗ 2017 МЕЧТИТЕ НИ ДА СЕ СБЪДНАТ!!!

УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ
КЪМ ПГСА-ГРАД ПАЗАРДЖИК