<< всички новини

Поредни отличия за Ангел Йовчев от 9. а клас

Ангел Йовчев – деветокласник от ПГСА – град Пазарджик, беше отличен в V национален конкурс, организиран с благословението на Негово Високопреосвещенство Пловдивския митрополит Николай. Инициативата е за рисунка, есе и стихотворение, посветени на големия християнски празник Въведение Богородично – 21 ноември, който е и Ден на православната християнска младеж и на християнското семейство. Награждаването се състоя в епархийския салон при храм „Св. преп. Петка” – град Пловдив.

Гиназистът се включи с акростих в раздел „Литературно творчество“. Ангел Йовчев спечели първо място в своята възрастова група. Ръководител на деветокласника е г-жа Любомира Петрова, която също получи грамота и подарък.

МОН, НДД – София, УН – Севлиево, Община Севлиево и ДК „Й. Йовков” организираха XV издание на „Златна есен – плодовете на есента“ – национален конкурс за изобразително изкуство, приложно изкуство и литература. Инициативата е част от Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2018-2019 година.
В ІІІ възрастова група (14-18 год.) трето място спечели Ангел Йовчев, ученик от ПГСА – гр. Пазарджик.

Пожелаваме на Ангел вдъхновение и много успехи!