<< всички новини

Коледно настроение в ПГСА


В неделната вечер коледари посетиха общежитието в ПГСА. Гимназистите се забавляваха с песни, танци и викторина. Вкусна трапеза изненада всички. Възпитателите се погрижиха с желание за празничното настроение на своите ученици.
На 18.12.2018 година представителите на Ученическото самоуправление в ПГСА и инж. Н. Енева отново сюрпризираха. В междучасията гимназистите зарадваха всички от училището край коледната елха. Ерин и Ангел развълнуваха присъстващите със своите танци. Поезия, посветена на празника, представи деветокласничката Ани. Учениците от 8. А и 8. Б клас получиха подаръци от Дядо Коледа.
Бяха връчени и наградите за най-добре украсена класна стая. С грамоти, предметни награди и мили думи учениците бяха насърчени от инж. С. Харалампиева – заместник-директор в ПГСА. Първо място грабнаха гимназистите от 9. А и 9. Б клас. Второто място спечелиха 11. А, 8. А и 8. Б клас. Третото място зарадва 12. А, 10. Б, 10. В, 11. В и 10 А клас.
По време на тържеството, което се проведе през голямото междучасие, бяха обявени резултатите от конкурса за коледна рисунка и картичка, проведен в ПГСА. За рисунката си беше отличен Ангел Йовчев от 9. А клас. Награда за коледните си картички получиха Латинка Шаркова от 8. А клас, Петя Пейкова от 9. А клас, Мартин Гергишанов, Зорница Райчева и Тинка Иванова от 12. В клас. Подарък имаше и за един от най-активните членове на УС – Анна Кисова от 9. А клас
За трета поредна година членовете на Ученическото самоуправление и инж. Енева организираха „Благотворителен обяд“. Гимназисти и учители бяха подготвили най-различни сладки и солени изкушения – кексове, кифлички, тиквеник, мъфини, коледни сладки, пасти, банички, пити. Всички можеха да си купят вкуснотии от базара, който бе по-богат от проведения през миналата година. Със събраните средства (163.00 лева) ще бъдат закупени торта и подаръци за децата от Центъра за настаняване от семеен тип в село Хаджиево. На 20.12.2018 година инж. Н. Енева и членове на УС ще поднесат изненадите.

Коледното тържество завърши с хора.

Весела и топла Коледа! Здрава и успешна 2019 година!