<< всички новини

Коледното настроение обхвана ПГСА

Понеделникът се превърна в празничен с помощта на представителите на Ученическото самоуправление в ПГСА. След учебните часове учениците зарадваха всички от училището край коледната елха. Представиха артистично танци и песни на хитови изпълнители в „Ден на таланта“.
Инж. Петя Иванова благодари за старанието на членовете на УС и пожела всеки празник на гимназията да бъде така специален. Директорът отправи послание за светли празници. Всички присъстващи получиха подаръци от Дядо Коледа и Снежанка. Бяха връчени и наградите за най-добре украсена класна стая. Първо място грабнаха учениците от 8. а клас, които се насладиха на вкусна шоколадова торта в 406 кабинет. Второто място спечелиха дванадесетокласниците, украсили 204 кабинет. Апетитната бонбониера бе за 12. г клас. По време на тържеството обявиха резултата от конкурса за рисунка, проведен в ПГСА. Бе отличен Ангел Йовчев от 8. а клас. Спектакълът завърши с кръшно хоро.

На 18.12.2017 година се състоя още една инициатива на Ученическото самоуправление, подкрепена от инж. Недялка Енева. Гимназистите бяха подготвили сладки и солени изкушения – кексове, мъфини, коледни сладки, пасти, банички, пити. Всички можеха да си купят от тях. Събраните средства (240.00 лева) ще бъдат дарени за лечението на 16-годишната Валентина Тонева от ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ – град Пловдив.
След инициативата „Благотворителен обяд”, която се провежда за втора поредна година, работещите в ПГСА бяха зарадвани с картички с мили послания за Коледа и Нова година.
Всеки клас подготвя коледно парти със своя класен ръководител.
18.12.2017 г.