<< всички новини

Иван Хаджийски от 11 в клас спечели първо място

Иван Хаджийски от 11. в клас спечели първо място в интересен конкурс на CARS ALEX. Гимназистът има любопитно хоби, което му донесе отличието. Иван сподели с нас, че преди 6 години започва на шега да се занимава с колекциониране, модифициране и реставриране на различни модели автомобили. Работи със спрейове за боядисване, с които сменя цвета на колите, с PVC – за изработка на някои елементи. Ръководител няма, труди се сам и с времето научава много от съмишлениците си, обединени в групите за макетни модели. Там има колеги с голям опит. Признава, че с доста питане усъвършенства уменията си. Често се интересува от модификацията на някоя кола, която не е правил, за да знае как да постигне целта си.

Иван допълва, че хобито му е скъпо. Зависи от мащаба на колите. Гимназистът е имал и скъпи, и много евтини автомобили, които дълго е издирвал. Всички, които искат да се запознаят с интересното хоби на Иван, могат да го направят тук: ИВ CAR’S (https://www.facebook.com/%D0%98%D0%92-CARS-677326822450280/).

Благодарим на г-жа Катя Янакиева – класен ръководител на Иван Хаджийски, за това, че „издаде“ своя ученик! На единадесетокласника пожелаваме още много успехи!